Gimnastele din Deva au aparat de fizioterapie

Junioarele din lotul național de gimnastică au primit un aparat de fizioterapie

Evenimentul „Primăvara înfloresc campioanele!” desfășurat de Clubul Rotary Deva în partneriat cu Fundația „For Gym” s-a dovedit a fi unul de succes.

Aceasta deoarce, din banii strânși în urma donațiilor venite din partea unor oameni de bine s-a reușit achiziționarea unui aparat de fizioterapie necesar în procedurile de recuperare a tinerelor gimanaste din Lotul național de Junioare care se antrenează la Deva.

Lotul national de gimnastica DEVA - Rotary Club Deva

Membrii Clubului Rotary Deva au organizat în 1 martie un eveniment cu scop caritabil prin care și-au propus să strângă suma necesară achiziționării unui aparat de fizioterapie necesar în recuperarea gimnastelor din Lotul Național de Junioare. Acțiunea caritabilă s-a dovedit a fi una de succes iar în cursul zilei de ieri aparatul a fost instalat la Colegiul Național Sportiv „Cetate” Deva, unde se antrenează micuțele sportive. „Am reușit să achiziționăm aparatul de fizioterapie care este atât de necesar pentru ca gimnastele să își desfășoare activitatea în condiții optime. Aș dori să mulțumesc în primul rând colegilor care au făcut posibil evenimentul din 1 martie dar și tuturor participanților care au susținut cauza noastră”, a precizat președintele Clubului Rotary Deva, Sorin Ciornei.

Sprijin pentru micuțele gimnaste din Deva

Școala de gimnastică de la Deva a scos de-a lungul anilor numeroase campioane. Astăzi la Deva, se antrenează lotul de junioare al gimnasticii format din 18 tinere sportive care visează să ajungă pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la olimpiade și campionate mondiale. Pentru a atinge aceste performanțe este nevoie de mai mult decât muncă, dăruire și talent atât din partea antrenorilor cât și a sportivilor. Pentru a devenii viitoare campioane au nevoie de condiții moderne de pregătire și recuperare. „Primăvara înfloresc campioanele!”, sub această deviză s-a desfășurat evenimentul dedicat gimnastelor Lotului Național de Junioare, care se antrenează la Deva. Cu sprijinul persoanelor care au răspuns pozitiv la seara dedicată performanței, gimnastele au acum posibilitatea să-și trateze problemele de sănătate în cadrul Centrului Olimpic de la Deva. Pentru că, donațiile făcute către Clubul Rotary Deva au făcut posibilă achiziția unui aparate de fizioterapie destinat recuperării sportivelor. „Vreau să mulțumesc Clubului Rotary pentru achiziționarea acestui aparat de fizioterapie care are mai multe proceduri foarte necesare refacerii și recuperării după diverse traumatisme. Sperăm ca pe viitor împreună cu acești oameni inimoși să reușim să dotăm cum se cuvine centrul de la Deva”, a precizat antrenorul Lotului Naționale de Junioare, Nicolae Forminte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *