The future looks PRIME, vino și tu, începe recrutarea!

PRIME România este prima asociație studențească de Relații Publice și Comunicare din țară. Odată cu începerea noului an universitar, noi îți oferim oportunitatea de a-ți găsi o direcție clară, prin intermediul nenumăratelor experiențe și oamenilor faini alături de care poți evolua. 

Când poți să ne cunoști?

Vino pe data de 3 octombrie, de la ora 18:00, la Centrul pentru Managementul Organizațiilor Nonprofit (Strada Tache Ionescu, Nr. 11) și hai să povestim mai multe. Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta pe pagina de Facebook sau la adresa de mail contact@primeromania.ro

Cum mă înscriu?

Înscrierile se fac prin mail, la adresa recrutari@primeromania.ro, iar cei pasionați de grafică și art design se pot înscrie la adresa artdesign@primeromania.ro, trimițând câteva lucrări de care sunt mândri. 

Începând cu data de 30 septembrie 2019, dăm startul căutării de noi #humansofPRIME, până pe 11 octombrie 2019. Dacă nu ești sigur de traseul pe care vrei să-l urmezi în anii facultății sau chiar după, noi îți venim în ajutor! Te poți înscrie în unul dintre cele cinci departamente: PR, HR, Marketing, Events, Art Design sau în unul dintre cele trei evenimente: CNSC, PR&Ad Fair sau PR Tea & AD Cookies. PR este departamentul unde îți poți pune în practică pasiunea pentru scris și poți contribui la lansarea revistei PR Forward, în timp ce HR-ul îți asigură contactul permanent cu oamenii și distracția. Art Design-ul pune la punct tot ceea ce înseamnă vizual pentru campanii reale, Events-ul se face remarcat prin organizarea unor evenimente unice și reușite, iar Marketingul se asigură că parteneriatele merg conform așteptărilor și în același timp organizează singura petrecere externă marca PRIME.

La PR&Ad Fair ai șansa de a organiza singurul târg de joburi și internshipuri din domeniu, din România, iar Congresul Național al Studenților de la Comunicare reunește tineri din toată țara, oferindu-le două zile pline de workshopuri și conferințe. PR Tea & AD Cookies este cel de-al treilea eveniment în cadrul căruia poți contribui la realizarea unor evenimente periodice. 

Pentru a face posibilă recrutarea, am fost susținuți de următorii parteneri: The Pub, inOras.ro, Live PR, IQads, IQool, Advertising 4u, Re-star.ro, Ze List, Iubesc studenția, PRWave, Știri.ong, VinSiEu.ro, Going Out. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *