ACTUALITATE CURSURI GRATUITE, LA BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ HUNEDOARA – DEVA. O NOUĂ SERIE A ÎNCEPUT FORMAREA PROFESIONALĂ PENTRU OCUPAȚIA MANAGER DE PROIECT

În cadrul Bibliotecii Județene „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, a început cursul – Manager de proiect – (COR 242101) pentru o nouă serie de cursanţi, cea de-a treia din acest an. Cursul este gratuit şi autorizat de către Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților, iar la final absolvenții vor primi certificate recunoscute în toate statele Uniunii Europene.

Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara – Deva, pe lângă serviciile cu care și-a obișnuit deja utilizatorii, organizează și cursuri de formare profesională a adulților, în specialități extrem de căutate pe piața muncii. Unul dintre acestea este cursul – Manager de proiect, care a debutat, luni, 25 iulie, cu o nouă serie de cursanți, cea de-a treia din acest an.

La deschidere au fost prezente Luminiţa Vulcan, şef serviciul Relaţii cu Publicul, și Mariana Marian, formatorul care susţine acest curs.

Sursa foto: Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara – Deva

Instituția de carte vine în întâmpinarea celor care doresc să înceapă o carieră în domeniul formării profesionale, a trainingurilor și workshopurilor de specialitate, precum și celor care prestează deja această ocupație și vor să obțină certificare. Astfel, Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara – Deva mai organizează și alte cursuri gratuite, în specialități ce se bucură de interes. Este vorba despre un Curs Expert accesare fonduri structurale și de coeziune europene – COR 242213, care se va desfășura începând cu data de 29 august 2022, respectiv 26 septembrie 2022, precum și un Curs de inițiere în contabilitate pentru studii medii, ce va avea loc în luna octombrie a acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *