Cine Suntem?

      Asociatia Maris Dava isi propune sa contribuie la evolutia societatii civile, sa incurajeze libera initiativa in cadrul tinerilor, sa apere drepturile si libertatile tinerilor, atunci cand ele sunt incalcate si sa ajute, astfel, crearea unui mediu optim liberei dezvoltari a personalitatii tanarului roman. Toate acestea pentru a integra acest tanar intr-o societate cu valori diluate si pentru a-l dezvolta din punct de vedere cultural, social, civic si intelectual.

     Unul dintre scopurile noastre este sprijinirea şi apărarea intereselor culturale prin promovarea dansurilor populare, a valorilor tradiţionale, folclorice şi culturale ale românilor prin desfăşurarea de programe comunitare, educative şi de recreere, de activităţi sportive, turistice, inclusiv prin sprijinirea organizatorilor de cursuri şi spectacole de creaţie şi interpretare artistică.De asemenea scopul Asociaţiei este şi acela de a sprijini şi apăra interesele tinerilor artişti si sportivi.

     Maris Dava promoveaza excelenta, spiritul inovator si performanta. Contribuim la deschiderea culturala, respectiv la incurajarea si promovarea performantei, totodata promoveaza și finanțează unele activități sau proiecte destinate sportivilor și tinerilor hunedoreni in colaborare cu alte ONG-uri sau Institutii Publice cum sunt Directiile de Sport si Tineret, Consilii judetene ale elevilor, etc.

Asociatia “Maris Dava” – Sentinta 5053 din 25.08.2011 – obiective conform Act constitutiv si Statut.

     In conditiile Ordonantei Guvernului nr. 26/2000 cu privire la asociatii si fundatii, Asociatia „Maris Dava” este persoana juridica de drept privat, fara scop patrimonial. Sentinta 5053 din 25.08.2011 – obiective conform Act constitutiv si Statut.

     Asociaţia „Maris Dava” s-a constituit prin exprimarea libera a vointei de asociere, in conformitate cu Ordonanta Guvernului nr.26/2000 cu privire la asociatii si fundatii si in conformitate cu Decretul nr. 31/1954 privitor la persoanele fizice si persoanele juridice.

     MD deruleaza programe si activitati educative in randurile tinerilor si dezvoltare comunitara sustenabila, desfasurarea a unor competitii sportive si educative intre tineri, la nivel local si national si organizarea actiunilor de voluntariat. Actiuni de protejare a mediului, activitati de mentorat, voluntariat pentru oameni saraci, cu dizabilitati si varstnici.

Alte informatii utile

     Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.